Nysgerrighed iOS iOS Apps macOS macOS-apps

Min fotostream - hvad det er, og hvordan det kan bruges på macOS, iOS, iPadOS og tvOS

Begrænset lagerplads forbliver længe et af de største problemer for ejere iPhone, iPad si Mac. Ud over applikationer og spil, fotos og videoer taget med iPhone optager betydelig lagerplads.
Heldigvis Apple giver lagerplads i iCloud til billeder og videoer taget med iPhone eller iPad. Upload i skyen sker automatisk, kun betinget af en internetforbindelse, og synkroniseringen sker automatisk på alle enheder, hvor den samme konto er logget Apple iCloud.

I de tider, hvor iCloud det var ikke meget populært, Apple introduceret den iPhone, iPad si Mac servicen "Mit Photo Stream"Som en del af ansøgningen Photos. En tjeneste, der en gang er aktiveret, vil placere dig i en slags sky, maksimalt 1.000 billedertil 30 dage. Ingen video. Ikke mere de seneste 1.000 billeder. De ældste 30 dage slettes automatisk, mens de seneste 1.000 slettes automatisk synkronisering på alle enheder, der har indstillingen "Mit Photo Stream”Er aktiveret. Vil være tilgængelig den iPhone, iPad, Mac eller Apple TV.
Det er vigtigt at vide, at billederne i Mit Photo Stream er en kopi af dem i programmets fotogalleri Photos. De der påvirkes ikke af automatisk sletning hvis de er ældre end 30 dage eller ikke findes i de seneste 1.000 billeder.

Min fotostream optager lagerpladsen på enheden, men tæller ikke med den plads, der tilbydes af tjenesten iCloud.

Sådan aktiveres "Min fotostream" på iPhone, iPad eller macOS

Hvis du har gemt fotos og videoer i iCloud Photos, stream-aktivering "Mit Photo Stream”Det er ubrugeligt.

Aktivér min fotostream på iOS / iPadOS

1. Vi skal hen iPhone eller iPad i "Settings"→ kør til applikationen"Photos".

2. Aktiver indstillingen "Mit Photo Stream"

Når det er aktiveret, er billeder taget med iPhone eller iPad de uploades i denne stream og vil være tilgængelige på andre idevices med den aktive mulighed. Lad det selvfølgelig være den samme konto Apple logget.

Aktivér Min fotostream på macOS

for macOS er lige så let at aktivere fotostrømmen.

1. Åbn applikationen "Photos”Gå til“ Indstillinger ”.

2. Kontroller indstillingen "Min fotostream".

Denne mulighed vil ikke være synlig, hvis vi har det iCloud Fotobibliotek aktiveret.

Sletning af et foto fra Photo Stream-galleriet fjerner det automatisk fra alle enheder, som denne tjeneste er aktiv på.

Min Photo Stream brugsscenarie

Indstillingen er meget nyttig i forskellige scenarier, for dem der har flere enheder Apple. Lad os tage det scenarie, vi har un iPhone og en Mac.
Pe iPhone vi har aktiveret muligheden "iCloud Photos”(Som automatisk klatrer ind i iCloud alle fotos og videoer til stede i applikationen Photos) og tjenesten “Mit Photo Stream".
Pe Mac, vi ønsker ikke at have indstillingen aktiv "iCloud Photos", Men vi vil automatisk synkronisere de seneste 1.000 billeder taget med iPhone. Ikke ældre end 30 dage.
I dette scenario skal du aktivere indstillingen "Min fotostream" til iPhone si Mac det er meget nyttigt. Billeder vises automatisk den Mac, hvorfra de kan eksporteres til hardware eller importeres til et lokalt galleri i Photo-applikationen, hvor der ikke er nogen grænse på 1.000 filer og ingen periode på 30 dage.

Min fotostream - hvad det er, og hvordan det kan bruges på macOS, iOS, iPadOS og tvOS

Om forfatteren

stealth

Jeg er glad for at dele erfaringer i computere, mobiltelefoner og styresystemer, web-projekter til at udvikle og levere de mest nyttige tutorials og tips.
Jeg kan godt lide at "spille" på iPhone, MacBook Pro, iPad, AirPort Extreme og operativsystemer macOS, iOS, Android og Windows.

Efterlad en kommentar